ГИС ден за образование – 9 декември 2022 г.

ГИС ден за образование – 9 декември 2022 г.

Заповядайте на Шестият ГИС ден за образование, организиран от образователна инициатива „Космическо училище“ по повод Световния ден на географските информационни системи (ГИС), който ще се проведе онлайн на 9 декември 2022 г. (петък) от 15 часа до 17:30 часа. Темата на тазгодишния ГИС ден за образование е за Луната – космическите мисии до Луната и ГИС ресурсите за Луната. Програмата за събитието ще бъде обявена на сайта на Космическо училище на 6 декември и ще бъде изпратена до регистрираните участници на 8 декември, заедно с линка за достъп до събитието.

Участието в събитието става след предварителна регистрация в срок до 8 декември 2022 г. включително или до запълване на местата на следния линк: Регистрация. Броят на участниците е лимитиран от възможносттите на онлайн платформата и е до 150 регистрирани участници. Участието на учениците може да бъде организирано и от техните учители на групи (класове) с една регистрация, за да може да дадем възможност на повече хора да се включат. 

Линк са ргистрация: Шести ГИС ден за образование (google.com)

Бихме искали да обърнем внимание, че на ГИС деня за образование ще има презентация, която ще бъде на английски език. Превод няма възможност да бъде организиран. 

За допълнителна информация и въпроси можете да се свържете с доц. д-р Ваня Стаменова, ИКИТ-БАН на тел. 0887435050 или с д-р Стефан Стаменов, ИКИТ-БАН на тел. 0877856559, както и на е-мейл адреса на Космическо училище: e-mail space.schoolbg@yahoo.com