Есенна школа „Геоматика – география и технологии“ 2022

Есенна школа „Геоматика – география и технологии“ 2022

През ноември 2022 г. се проведе есенната школа „Геоматика – география и технологии“ за ученици 5-8 клас, организирана като част от образователна инициатива „Космическо училище“ от доц. д-р Ваня Стаменова и гл. ас. д-р Стефан Стаменов, учени от Института за космически изследвания и технологии към БАН.

Заниманията се провеждаха два пъти седмично изцяло онлайн с обща продължителност на школата от 30 учебни часа. Участници в школата са ученици от 5 до 8 клас от училища София, Русе, Разлог, Банско, Белица и  др.

 

ВАЖНО! В школата взимат участие само ученици, които са изпратили заявление за записване попълнено от родител на ученика!

Ученици, записали се за лятната школа „География и технологии“, дори да не са посещавали събитието, няма да бъдат приети в есенната школа. Ученици, записали се в лятната школа и посещавали я, да ни пишат отделно на е-мейла и ще бъдат приети по преценка на лекторите за задълбочаване на знанията.

Заявленията за записване ги изпращайте на е-мейл адреса на Космическо училище – space.schoolbg@yahoo.com

Заявление за записване: SpaceSchool-Заявление за записване – есенна школа 

За допълнителна информация и въпроси можете да се свържете с доц. д-р Ваня Стаменова, ИКИТ-БАН на тел. 0887435050 или с д-р Стефан Стаменов, ИКИТ-БАН на тел. 0877856559, както и на е-мейл адреса на Космическо училище: e-mail space.schoolbg@yahoo.com