Есенна школа „Геоматика – география и технологии“

Заповядайте на есенната школа „Геоматика – география и технологии“ за ученици 5-8 клас, организирана като част от образователна инициатива „Космическо училище“ от доц. д-р Ваня Стаменова и гл. ас. д-р Стефан Стаменов, учени от Института за космически изследвания и технологии към БАН.

Заниманията ще се провеждат два пъти седмично изцяло онлайн и участието е безплатно. Записването става чрез попълване на заявление от родител на детето. Срокът за регистрация за участие в есенната школа е 28 октомври 2022 г. Заниманията ще се провеждат всеки понеделник и петък от 15 часа и са с продължителност 40 мин.

Ученици, записали се за лятната школа „География и технологии“, дори да не са посещавали събитието, няма да бъдат приети в есенната школа. Ученици, записали се в лятната школа и посещавали я, да ни пишат отделно на е-мейла и ще бъдат приети по преценка на лекторите за задълбочаване на знанията.

Линкът за включване в заниманията ще бъде изпратен до всички регистрирани участници в началото на месец ноември, с инструкция как да се включат.

Заявленията за записване ги изпращайте на е-мейл адреса на Космическо училище – space.schoolbg@yahoo.com

Заявление за записване: SpaceSchool-Заявление за записване – есенна школа 

За допълнителна информация и въпроси можете да се свържете с доц. д-р Ваня Стаменова, ИКИТ-БАН на тел. 0887435050 или с д-р Стефан Стаменов, ИКИТ-БАН на тел. 0877856559, както и на е-мейл адреса на Космическо училище: e-mail space.schoolbg@yahoo.com